WebApp for Gen2 now available

  • October 12, 2018 at 08:59 #25420
    h3mp
    Participant

    Just got an email to say the webapp is now available:
    https://my.lightwaverf.com/

    They have also rebranded “Gen2” to be referred to “Smart Series”

    October 14, 2018 at 14:19 #25424
    coxy
    Participant

    I have been speaking to LWRF helpdesk over the last week, so unless something has changed in the last week, this is still in its beta phase with some features not fully functional yet

    LightwaveRF for electrics, Harmony Home for gadgets, Heat Genius is next, and Now toying with IFTTT

    October 16, 2018 at 12:03 #25425
    h3mp
    Participant

    was from an official email – nothing to do with testing…

    Anyhow, just went to edit an automation using it,
    I have a light that comes on in steps of 10/20/30/40/50/60/70/80/90/100% over a ten minute period.
    On the phones, the steps are 10%
    on the web app, it says they are 1/2/3/4/5/6/7/8/9/10%

    So they are up to their usual initial software quality on this

    October 25, 2018 at 15:14 #25443
    Greg66
    Participant

    However, the web app works for cleaning up malfunctioning automation issues.

    This week I set a number of our light switch morning automations to not running, for half term. Then I noticed in the app that they’d lost some details – such as time and days, and couldn’t be edited. They had to be deleted. So I deleted them and recreated them, and set them to non-running and they lost their details again.

    Into the web app and there they are, but with the days of the week appearing twice and no time appearing at all. Deleted them from there and recreated them in the web app, and set them to non-running in the web app and presto everything is fine – they appear in the phone app fully constituted but not running.

    October 26, 2018 at 07:04 #25444
    h3mp
    Participant

    they’ve fixed the brightness being 1/10th of what it should be issue now.

    made a new automation yesterday to run at 7:10am this morning – it did not run… usual software quality for lightwave…

You must be logged in to reply to this topic.